Bestelauto/bus huren

Online reserveren voor autoverhuur is 24/7 mogelijk. Wij nemen dezelfde (werk)dag contact met u op!

autohopperdevoogd

autohopper

Autoverhuur in Vlissingen of Middelburg voor een superlage prijs?

Dan bent u bij Autohopper J.W. de Voogd aan het juiste adres!

U huurt bij ons altijd een nieuwe auto of bestelbus met luxe opties zoals een radio met CD-speler en airco voor € 19,- per dag. Kortom, autoverhuur in Vlissingen zonder verrassingen achteraf en tegen een zeer scherpe prijs. Dat noemen wij no-nonsense autoverhuur!

Kijk hier voor de prijzen/tarieven van de huurauto’s die voor u klaar staan bij de Autohopper vestiging in Vlissingen. Reserveer nu uw huurauto eenvoudig en snel online!

Bellen mag natuurlijk ook altijd!

EEN RUIME OF VERHUISWAGEN OF BESTELBUS HUREN IN LOOSDRECHT!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper J.W. de Voogd voor een scherpe prijs een bus! Wij verhuren nieuwe bestelbussen in diverse formaten en hebben voor jou altijd een geschikte bus. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

AUTOHOPPER HEEFT VOOR JOUW KLUS DE JUISTE BUS!
klik op de afbeeldingen om direct te reserveren en/of een prijsberekening te maken.

Eenvoudig, snel en goedkoop een bestelbus of auto huren in Vlissingen?

Dan bent u bij Autohopper J.W. de Voogd in Vlissingen aan het juiste adres. Hier kunt u alle informatie vinden over autoverhuur, tarieven en u kunt uw auto eenvoudig online reserveren. Autobedrijf J.W. de Voogd is aangesloten bij de Autohopper verhuurformule. U kunt nu ook eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto, bestelbus of bakwagen met laadlift huren bij onze vestiging aan de Bedrijfsweg 4 in Vlissingen. Handig voor een verhuizing of het vervoeren van goederen. Autohopper is een landelijke autoverhuurformule. Voor slechts € 32,- per dag of € 54,- voor een weekend kunt u op pad met een nieuwe auto die altijd voorzien is van airco en een radio/CD-speler. Tevens kunt u bij ons een bestelwagen huren voor slechts € 45,- per dag. Bent u uw op zoek naar een zakelijke auto? Dan kunt u ervoor kiezen om een auto zakelijk te huren of te shortleasen. Een auto met een helder contract, zonder addertjes onder het gras en voor een scherpe prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Gaat u spoedig een auto of bestelbus huren bij Autohopper de Voogd in Vlissingen? Volg de stappen en reserveer eenvoudig de gewenste auto. Natuurlijk is ook telefonisch contact mogelijk via 0118 – 47 06 66. Al onze huurauto’s zijn reclamevrij en wij hebben geen verborgen kosten, dat is no-nonsense autoverhuur! Reserveer direct uw gewenste auto of ga naar www.autohopper.nl. Gaat u voor een autoverhuur zonder verassingen achteraf en tegen een zeer scherpe prijs?

Back to top