Blog

Latest Industry News

Wij hebben een vacature voor een ervaren auto monteur en een leerling automonteur

Ben jij de vakman die zich heeft gespecialiseerd als automonteur of de leerling die graag alles wil ontdekken? Dan is Autobedrijf J.W. de Voogd opzoek naar jou! Wij zijn op zoek naar zowel een ervaren automonteur als ook een leerling monteur die binnen een leuke organisatie wilt werken. Ons bedrijf is klein waar gezelligheid een zeer belangrijke kernwaarde is en waar het personeel centraal staat. Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor onderhoud aan personenauto’s, lichte bedrijfswagens en scooters.

Wij zijn dealer van Mitsubishi personen en bedrijfsauto’s, Vespa en Piaggio scooters en bestelauto’s. Allemaal vooruitstrevende merken met een prachtige historie. Naast onze dealerschappen zijn wij ook Carprof de garage voor alle merken, onder deze naam voeren wij onderhoud en reparatie’s uit aan alle merken auto’s.

Werkzaamheden waarvoor jij mede verantwoordelijk word:

  • Uitvoeren van reparatie, onderhoud en montage van diverse accessoires aan [...]

Ondersteun de werkzaamheden in de showroom in het weekend en tijdens de vakanties. Ben jij een natuurlijk verkoop talent en weet je hoe je de showroom netjes kan houden?
Dan zijn wij opzoek naar jou.

Wijn zijn namelijk per direct opzoek naar een weekend en vakantiemedewerker voor in onze showroom en achter de receptie.

Je zal aan de slag gaan op de zaterdagen van 09:00 tot 16:00 en in de vakanties spring je bij waar nodig.

Het hebben van een rijbewijs is een must en je moet minimaal 17 jaar zijn, dit in verband met het buiten zetten van de auto’s.

Enkele werkzaamheden:
– Het netjes houden van de showroom
– Het meegeven van de voertuigen in de verhuur (via het systeem van Autohopper)
– Het meegeven van de vespa’s en tuktuks in de verhuur.
– He uitleg geven bij de verhuur [...]

Er worden steeds meer elektrische auto’s verkocht om te leasen.

De PHEV is een plugin Hybride en kan dus zowel elektrisch als op benzine rijden. Dit Mitsubishi model is een van de meest verkochte modellen die geleased worden aan werknemers van bedrijven, maar deze auto wordt ook veel privé geleased.

Uit het onderzoek van NewMotion blijkt dat meer dan de helft van de eigenaren van een elektrische auto ook een auto  rijdt op fossiele brandstof. In Nederland ligt dat aandeel zelfs op 60 procent. Waarom mensen elektrisch gaan rijden verschilt per land. De onderzoekers voeren milieuoverweningen aan als belangrijkste beweegreden in Nederland. Duitsers gaan primair voor rijplezier en uitstraling.

De Mitsubishi PHEV staat op de 3e plek in de lijst met meest geleased semi elektrische auto’s. Daarboven staan de Renault Zoe en de Tesla model S.

 

 

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) presenteert op de Tokyo Motor Show (25 okt – 5 nov 2017) de nieuwe koers die het merk zal varen. De start van een nieuw tijdperk wordt gesymboliseerd door de aankondiging van de nieuwe merkstrategie ‘Ambition to Explore’ en de nieuwe slogan ‘Drive your Ambition’, alsmede de wereldpremière van de MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT, de belichaming van de nieuwe strategie.

1917-2017
Mitsubishi Motors viert dit jaar de honderdste verjaardag van de Model-A: het eerste Mitsubishi-model en een van de eerste in serie geproduceerde automobielen in Japan. De Model-A baande de weg voor Mitsubishi Motors om zich verder te ontwikkelen in de automobielindustrie en technologische grenzen te verleggen voor de komende honderd jaar:

  • Van de vooruitstrevende, vierwielaangedreven PX33 uit 1936 tot het begin van elektrische voertuigontwikkeling in 1966.
  • Van [...]

Amstelveen, 18 oktober 2017Mitsubishi Motors heeft vandaag een strategisch driejarenplan gepresenteerd om duurzame en winstgevende groei te realiseren. Het ‘Drive for Growth’-plan is gericht op een stijging van meer dan 30% per jaar voor zowel het verkoopvolume als de omzet.

Het nieuwe plan moet resulteren in een afzet van 1,3 miljoen voertuigen en een omzet van 19 miljard euro** per jaar. Mitsubishi Motors streeft daarbij naar een operationele winstmarge van minimaal 6% tegen het einde van fiscaal jaar 2019, ten opzichte van 0,3% in fiscaal jaar 2016. Drive to Growth combineert een productvernieuwingsprogramma met gerichte marktuitbreiding en operationele efficiëntieverbeteringen.

Osamu Masuko, CEO bij Mitsubishi Motors: “Drive to Growth is de nieuwe koers die Mitsubishi Motors zal varen. Het vergroten van het vertrouwen in ons bedrijf heeft de hoogste prioriteit. We zullen met succes nieuwe modellen lanceren en een ‘V-vormig’ financieel herstel laten zien. Dit zijn de bouwstenen van onze groeistrategie, die vervolgens leidt [...]

De nieuwe MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT is een technisch vooruitstrevend studiemodel dat de strategische koerswijziging van het merk inluidt. In de nieuwe strategie ligt de focus op de kracht van SUV’s en EV’s en de mogelijkheid om nieuwe systemen te integreren voor een ongekende ‘connected’ mobiliteitservaring.

Onder de noemer ‘Drive your Ambition’ breidt MMC zijn klantenbestand verder uit door de reputatie op het gebied van rijprestaties en baanbrekende SUV’s en crossovers te versterken. Als eerste stap voor elektrische auto’s voert MMC het ontwikkelingstempo van EV’s verder op. Ook wordt de lat hoog gelegd door de introductie van geïntegreerde kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, AI), connectiviteit en ‘in the cloud’-systemen.

‘Robust & Ingenious’: de designfilosofie van Mitsubishi Motors
Mitsubishi Motors introduceert de designfilosofie: ‘Robust & Ingenious’. “Wij streven ernaar om voertuigen te leveren die aan de [...]


Amstelveen, 8 november 2017 – 
De Mitsubishi Eclipse Cross heeft bij de Euro NCAP-crashtests de maximumscore van vijf sterren in de wacht gesleept. De nieuwe, coupé-achtige SUV behaalde daarbij uitstekende resultaten op alle onderdelen.
Mitsubishi Infographic
Met veiligheid als een van zijn sterkste punten, behaalde de Mitsubishi Eclipse Cross een score van 97 procent voor bescherming van volwassen inzittenden en 80 procent voor voetgangersbescherming in het compacte SUV-segment.

Ook het Forward Collision Mitigation-systeem bewijst zijn waarde. In de crashtest van Euro NCAP wist de Eclipse Cross in alle scenario’s en bij elke snelheid een aanrijding te voorkomen of de gevolgen daarvan te beperken.

In veel van de tests die Euro NCAP uitvoerde, scoorde de Mitsubishi Eclipse Cross het maximaal aantal haalbare punten. Daarmee bereikte het nieuwe model de koppositie in zijn klasse en een waardering van vijf sterren voor veiligheid.

Nieuwe generatie Mitsubishi’s
De [...]

De Mitsubishi Matsweken!

Wij matsen je met duizenden euro's.

De Mitsubishi mastweken zijn begonnen. Een paar weken vol met kortingen op veel modellen kijk op www.mitsubishi-matsweken.nl voor meer informatie.

Alliance 2022

Nieuw zesjaren plan

Amstelveen, 15 september 2017

ALLIANCE 2022: NIEUW PLAN GERICHT OP JAARLIJKSE SYNERGIE VAN 10 MILJARD EURO; VOORSPELT AFZET VAN 14 MILJOEN VOERTUIGEN EN GEZAMENLIJKE INKOMSTEN VAN 240 MILJARD DOLLAR. RENAULT, NISSAN EN MITSUBISHI MOTORS VERSTERKEN SAMENWERKING EN VERSNELLEN TOEPASSING VAN GEMEENSCHAPPELIJKE PLATFORMS, AANDRIJFLIJNEN EN NIEUWE TECHNOLOGIE

Nieuw zesjarenplan opgesteld om de volgende doelstellingen te bereiken:

  • Meer dan 9 miljoen voertuigen delen 4 gemeenschappelijke platforms
  • Aandeel gemeenschappelijke aandrijflijnen stijgt van een derde tot driekwart van totale afzet
  • Andere synergievoordelen verwacht op gebied van elektrificatie, connectiviteit en autonome technologie
  • Lancering van 12 volledig elektrisch aangedreven modellen, gebaseerd op gemeenschappelijke EV-platforms en -componenten
  • Lancering van 40 voertuigen met autonome rijsystemen
  • Aanbieder worden van taxidiensten met zelfrijdende voertuigen

 

In Alliance 2022 – het zesjarige plan dat vandaag gepresenteerd is – zijn nieuwe doelstellingen vastgelegd om de jaarlijkse [...]

Back to top