0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Carprof de Voogd Service Plan

deel dit item

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Regelmatig en goed onderhoud voor uw auto is erg belangrijk. Het niet op tijd ontdekken van mankementen kan voor onaangename verassingen zorgen. Niet alleen is er een grotere kans op pech onderweg, ook de rekening voor reparatie komt wellicht op een minder gewenst moment.

Het Carprof De Voogd Service Plan voor gebruikte auto’s is een onderhoudsabonnement voor twee jaar. Voor een vast bedrag per maand middels een automatische incasso wordt de auto regelmatig en goed onderhouden.

Wat is het maandbedrag voor het Carprof De Voogd Service Plan?

Op basis van onder meer de leeftijd, staat en kilometerstand van de auto bepalen wij het maandbedrag. Vul het formulier op deze pagina in en wij laten u zo snel mogelijk weten wat het Carprof De Voogd Service Plan u maandelijks kost.

Waaruit bestaat het onderhoud?
  • Een kleine of grote beurt volgens de voorschriften van de fabrikant
  • Wanneer nodig APK keuren inclusief leges, roetmeting en viergastest
  • Vervanging van de remblokken en/of schijven – bij normaal gebruik
  • Wanneer nodig vervangen remolie
  • Indien aanwezig of voorgeschreven door fabrikant
  • Vervangen van de distributieriem – indien aanwezig of volgens voorschriften fabrikant

Een onderhoudsbeurt is altijd inclusief:
  • Haal- en brengservice (in overleg)
  • Voorjaars- of wintercheck
  • Wassen en stofzuigen
  • Bijvullen olie, koel- rem- en ruitenwisservloeistof

Carprof De Voogd Service Plan – Gemak dient de mens!

Verschillende pakketten

Hieronder ziet u onze verschillende pakketten. Benieuwd wat u gaat betalen voor uw auto? Vraag hierinder vrijblijvend de informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Basis

Een onderhouds abonnement voor uw auto voor een vast bedrag per maand met een looptijd van 2 jaar

PLus

Garantie op uw gebruikte auto plus een onderhoudsabonnement voor een vast bedrag met een looptijd van 2 jaar. (Alleen mogelijk bij aanschaf van een gebruikte auto)

premium

Garantie op uw gebruikte auto plus een onderhoudsabonnement voor een vast bedrag met een looptijd van 3 jaar. (Alleen mogelijk bij aanschaf van een gebruikte auto)

aanvraag service plan

Vul de onderstaande vragen in en wij maken een plan op maat voor uw auto. Heeft u vragen dan kun u altijd met ons contact opnemen via 0118- 47 06 666

ONZE COVID-19 maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf J.W. de Voogd zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×