0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Carprof

Over CarProf

Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, welke auto ze ook rijden.

CarProf is anders

Door de eerlijke en transparante benadering van CarProf weet u altijd precies waar u aan toe bent. We maken vooraf heldere afspraken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Nadat het werk aan uw auto is uitgevoerd, laten we precies zien wat we gedaan hebben. Onze heldere communicatie verbetert daarom niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving van onderhoud en reparatie. Bovendien laten we met onze frisse en opgeruimde werkplaatsen zien dat uw auto in goede handen is.

CarProf biedt zekerheid

Daarnaast geeft CarProf échte zekerheid door 24 maanden internationale garantie te bieden op onderhoud en reparatie. Kortom, CarProf is dé autogarage voor onderhoud van alle merken. Maak direct een afspraak of bezoek een van onze vestigingen voor een kennismaking. De medewerkers van CarProf staan altijd voor u klaar.

CarProf Pechhulp

Met pech langs de weg, daar moet u toch niet aan denken. Als CarProf-klant hoeft u zich in dat geval gelukkig geen zorgen te maken. Met de CarProf Pechhulp bent u namelijk, wanneer uw auto niet meer rijdt, overal in Europa snel geholpen. En dat voor maar €29,95 per jaar! Dat is gemiddeld €100,- goedkoper dan de pechhulp van andere aanbieders.

De voordelen van CarProf

Garage voor alle merken

CarProf beschikt over up-to-date technische kennis en moderne apparatuur om auto’s van alle merken te kunnen onderhouden.

Onderhoud volgens het boekje

CarProf voert al het onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen uit, met behoud van fabrieksgarantie.

Afspraak is afspraak

Bij CarProf weet u vooraf wat de kosten zijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

A-merk onderdelen van originele kwaliteit

CarProf werkt met onderdelen van A-merken die ook door de fabrikant gebruikt worden. Deze monteren we met hoogwaardige gereedschappen.

Zichtbaar beter

CarProf is te herkennen aan de frisse, opgeruimde uitstraling en de open aanpak van haar medewerkers.

24 maanden garantie

CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties.

Onderhoud Mitsubishi

Met regelmatig onderhoud blijft je Mitsubishi in topconditie. Kies voor een onderhoudsbeurt bij een Mitsubishi Motors dealer en krijg gratis een MijnMitsubishi Card. Daarmee maak je gebruik van de 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer.

Verzekeringen

Autobedrijf J.W. de Voogd biedt in samenwerking met Generali Schadeverzekering Maatschappij N.V. en Carmeleon BV. een complete dealerverzekering voor personenauto’s. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Met de dealerverzekering bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

DE VOORDELEN
 • 5 jaar aanschafwaarde garantie
 • Geen eigen risico
 • Scherpe premie
 • Direct uw polis en
 • groene kaart
 • Reparatie bij uw eigen vertrouwde dealer
 • Originele onderdelen bij reparaties
 • Gratis vervangende auto
 • Hulp bij opzeggen van uw huidige verzekering
 • Dezelfde korting voor uw tweede auto
 • No-claimbescherming mogelijk

Werkplaats afspraak maken

klik hieronder om direct in onze planning een afspraak te maken.

schadeherstel

wat te doen bij schade?

U kunt bij ons terecht!

Bij schade, twijfel niet en bel ons, uw vertrouwde garage. Wij ontzorgen u in deze vervelende situatie.

Laat u niet beinvloeden door uw verzekeraar

U beslist zelf wie uw auto repareert. Wij hebben een speciale regeling voor uw eigen risco en vervangend vervoer.

Laatste check door uw vertrouwde garage

Wij voeren de laatste controle voor u uit, zodat de garantie gewaarborgd en uw auto in topconditie blijft.

Ruitschade

Alle vormen van ruitschades kunnen worden hersteld bij Autobedrijf J.W. de Voogd. Ook de vervanging van complete ruiten worden vakkundig uitgevoerd voor elk merk auto. U hoeft hiervoor dus niet naar de gespecialiseerde autoglasbedrijven.De kosten worden veelal volledig vergoed door de verzekering (afhankelijk van uw dekking). Daarbij geldt dat de financiële afhandeling rechtstreeks met uw verzekering plaatsvindt.

Bovag garantie

Autobedrijf J.W. de Voogd biedt op al haar autoreparatie standaard Bovaggarantie. Ook bij aanschaf van een nieuwe en gebruikte auto krijgt u deze garantie (mits de aanschafprijs boven de 4500 euro ligt). Uiteraard geldt bij de aanschaf van een nieuwe auto de fabrieksgarantie van het betreffende merk.

24-uurs service

Indien u uw Mitsubishi aanbiedt voor onderhoud bij Autobedrijf J.W. de Voogd, dan krijgt er standaard een mobiliteitspas voor de periode van een jaar of tot de volgende voorgeschreven onderhoudsinterval. De mobiliteitspas geeft woonplaats-, landelijk- en Europadekking. Een eigen apart ANWB-lidmaatschap is dan niet meer nodig!

ONZE COVID-19 maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf J.W. de Voogd zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×