I-Miev

Krachtige acceleratie, zonder co2-uitstoot

Brochure

Mitsubishi i-MiEV

downloads_template_MiEV

UITVOERING: BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING I-MIEV

  • AVAS (Approaching Vehicle Audible System)
  • ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling)
  • Airconditioning
  • 15″ lichtmetalen velgen
  • Lederen bekleding stuurwiel en pookknop
  • Privacy glass
  • LED-achterlichten
  • Lichtsensor
  • Radio met cd/mp3/speler en usb aansluiting
  • MiEV Remote System (Climate control, laden en accu info)

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

CLEARTEC

De lichtgewicht permanent synchroon elektromotor combineert een hoog rendement met een verbazingwekkend krachtige acceleratie, zonder enige CO2-uitstoot! Dat is mede te danken aan het het nieuwste voertuigmanagementsysteem, MiEV OS (Operating System). Dit vervult belangrijke taken, zoals het monitoren van de batterijstatus en het terugwinnen van energie door middel van de regeneratieve remfunctie.
ecology-1

100% elektrisch

De i-MiEV is 100% elektrisch, dus er wordt geen uitstoot geproduceerd.

ecology-2

Indrukwekkende actieradius

De uit 99 cellen bestaande high-density lithium-on batterij biedt een indrukwekkende actieradius van 160 km. Deze actieradius is gemeten volgens de Europese testcyclus, EG 715/2007.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

DESIGN

De opvallende Mitsubishi i-MiEV verbaast iedereen met zijn ruime interieur. Dankzij het unieke ontwerp biedt hij met een totale lengte van nog geen 3,5 meter ruimte aan vier inzittenden én 235 liter bagageruimte. De 15” velgen, de wielbasis van 2.550 mm en het accupakket onder de vloer dragen bij aan het lage zwaartepunt en een goede stabiliteit tijdens het rijden.

Design-FUTURISTIC WAY

Futuristische vorm

De i-MiEV is de perfecte stadsauto met zijn lengte van slechts 3,475 meter en zal veel bekijks hebben dankzij zijn futuristische vorm.

design03

design05

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

COMFORT

De elektromotor is soepel en stil, ook tijdens accelereren, en vrij van trillingen. Zodat u en uw passagiers altijd van een aangename rit genieten.

Comfort-peacefullspace

Geluidloos

Door het ontbreken van motorgeluid is optimaal te genieten van muziek via het unieke muzieksysteem inclusief een cd-speler en 4 luidsprekers. Via de USB poort kunnen draagbare mediaspelers afgespeeld en opgeladen worden.

Comfort-premiuminterior

Premium interieur

Dankzij het gewelfde dak en de ruime wielbasis wordt er enorm veel ruimte gecreëerd. Vier volwassenen kunnen met gemak een comfortabele rit maken in de i-MiEV. Zelfs met vier passagiers blijft er nog 235 liter aan bagageruimte over. Als de achterstoelen neergeklapt worden kan dit zelfs oplopen tot 680 liter.

Performance-Remote

MiEV Remote System

Met het MiEV Remote System kan de climate control op afstand voorgeprogrammeerd worden voor een comfortabel klimaat. Ook kan via een timer het opladen bepaald worden om zo gebruik te maken van de meest gunstige tijden. Via het ingebouwde beeldscherm wordt de actuele status van de batterij weergeven.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

PRESTATIES

Met een maximumkoppel van 180 Nm en een topsnelheid van 130 km/uur is de Mitsubishi i-MiEV altijd alert in het verkeer. Met een vol accupakket heeft de i-MiEV een actieradius van 160 kilometer, perfect voor dagelijks gebruik. Opladen hoeft niet lang te duren: met snelladen is het accupakket al in dertig minuten voor 80 procent vol.

Performance-Driving-Hightorque

Snel reactievermogen

De motor combineert hoog rendement met verrassend veel kracht. Met een lineaire versnelling, maximaal koppel van 180 Nm en een topsnelheid van 130 km/h heeft de i-MiEV een extreem snel reactievermogen.

Performance-Driving-Brakecontrol

Recyclen van remenergie

Als de i-MiEV vertraagt wordt de remenergie omgezet naar nieuwe energie om de actieradius te verhogen. Bergafwaarts wordt extra energie gewonnen om de hoofdbatterij op te laden.

Performance-Driving-Shiftpos

Geoptimaliseerde schakelposities

Kies positie D voor het rijden in de stad, waarbij remenergie optimaal gerecycled wordt. Positie B zorgt voor extra remenergie voor in de bergen en met positie C kunt u comfortabel rijden buiten de bebouwde kom.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

VEILIGHEID

De i-MiEV is voorzien van alle moderne veiligheidsvoorzieningen. Zo minimaliseert de ASC-functie van het MiEV OS onder- en overstuur. In het geval van een aanrijding beschermen de RISE-carrosserie (Reinforced Impact Safety Evolution) en zes airbags de inzittenden optimaal.

Performance-Safety-Sixairbags

Botsveiligheid

Zes airbags beschermen de bestuurder en passagiers in het geval van een aanrijding.

Performance-Safety-Acousticveh2(1)

Akoestisch waarschuwingssysteem

Omdat de i-MiEV geruisloos rijdt, maakt het akoestische waarschuwingssysteem AVAS (Acoustic Vehicle Alerting System) geluid om voetgangers te waarschuwen voor het naderende voertuig. Het systeem werkt zowel bij vooruit als achteruit rijden en past het geluid aan op basis van input van de snelheidssensor, de remmen en de versnellingspook.

euro-ncap-imiev

Euro NCAP

De i-MiEV biedt een hoge mate van bescherming voor de inzittenden en ontving in 2011 vier Euro NCAP-sterren. Dat geeft aan dat de i-MiEV even veilig is als een benzineauto van hetzelfde formaat.

MITSUBISHI ONDERHOUD

MEERWAARDE VOOR UW AUTO

Met regelmatig onderhoud blijft uw Mitsubishi in topconditie en kan hij u jarenlang rijplezier bieden. Met het Mitsubishi Onderhoudsprogramma biedt uw Mitsubishi dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven

MITSUBISHI SERVICES

GEHEEL PERSOONLIJK, OP MAAT GESNEDEN

Mitsubishi Services biedt u alle producten en diensten die u de zorgen van autobezit uit handen nemen.
Denk daarbij aan onze uitstekende pechhulpservice.

Back to top