Informatie

Bij JW de Voogd kunt u terecht voor al uw onderhoud aan uw auto. Alle merken en types zijn meer dan welkom. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor onder andere de volgende mogelijkheden;
ONDERHOUD EN APK

De totale keuring en de eventuele reparaties  ter verkrijging van de goedkeuring RDW. Veilig, betrouwbaar en gebruikszeker, dat is waar wij voor staan. Het enige dat wij van u verwachten om uw auto in topconditie te houden, is dat u hem bij ons langsbrengt voor goed professioneel onderhoud. Van voorbumper tot achterbumper. Wij kennen uw auto tot in het kleinste detail, en weten als geen ander wat goed voor hem is. Wij houden precies bij wat er aan de auto is gedaan. Onze mensen blijven zich zeer regelmatig bijscholen, kennen ieder schroefje en moertje van de auto en beschikken over uitgebreide technische informatie van alle modellen, evenals over de benodigde specialistische diagnoseapparatuur.

Bel voor een afspraak, 0118-470666 of neem contact met ons op!
Doe de APK check

DIAGNOSE

Wij beschikken over de modernste diagnose apparatuur. Voor zo wel de moderne als de oudere auto`s.

BANDEN

Natuurlijk voorzien we uw auto graag van de nieuwste banden. Zowel zomer als winter banden. Volledig uitgebalanceerd. Totaal uitgelijnd voor optimaal weggedrag. Scherpe prijzen en eventueel opslag van uw winterbanden. Ook hebben we diverse leuke aanbiedingen voor banden. Neem gerust contact met ons op.

ONDERHOUD

Het complete auto onderhoud is door onze uitgebreide vakkennis en precieze werkwijze in vertrouwde handen. Zorgeloos rijden;  Kilometer na Kilometer.

AUTOAMBULANCE

Staat u met pech? Dit is geen probleem bij ons, wij komen u graag halen met onze autoambulance.  Ook brengen wij uw bij ons gekochte auto graag bij u thuis.

Uiteraard zijn we gespecialiseerd in Mitsubishi en hanteren we ook de vaste onderhoudstarieven zoals u van ons gewend bent.

Back to top