0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Mitsubishi Outlander

ALLEEN NOG LEVERBAAR ALS PHEV

RIJEIGENSCHAPPEN – Mitsubishi Outlander (PHEV)

Krachtige prestaties die je van een robuuste SUV mag
verwachten

Met de flexibel in te delen zitplaatsen voor meer passagiers of extra bagage, en een indrukwekkend krachtige benzinemotor, voelt deze SUV zich net zo thuis in de stad als ver daarbuiten.

Bent u op zoek naar de Mitsubishi Outlander (PHEV) die bij u past? Eentje die volledig op uw wensen aansluit? Bekijk hieronder onze Mitsubishi Outlander (PHEV) modellen.

VEILIGHEID

Jouw veiligheid staat voorop

De Mitsubishi Outlander (PHEV) werd ontwikkeld met veiligheid als uitgangspunt. Hij beschikt standaard over een uitgebreid pakket innovatieve veiligheidsvoorzieningen die niet alleen jou bescherming bieden, maar ook je passagiers en medeweggebruikers.
ONZE COVID-19 maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf J.W. de Voogd zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×