0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Autohopper verhuur

deel dit item

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Wist u dat wij als Autohopper de Voogd een flink aantal personenauto’s en bestelbussen in de verhuur hebben? Mocht u onverhoopt voor een dag of een langere periode een auto of bus willen huren dan hebben wij die beschikbaar. Kijk gerust een op onze website je kunt daar ook direct de beschikbaarheid zien en reserveren!

Waarom een auto huren bij Autohopper de Voogd?

Bij Autohopper de Voogd kun je terecht als je een auto of busje wil huren. Van compacte Mitsubishi Space Star of Toyota Aygo tot een bestelbusje of zelfs een bakwagen met laadlift: je huurt ze allemaal bij Autohopper de Voogd. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder van Vlissingen in Zeeland. Maken we die naam waar? Daar doen we elke dag onze stinkende best voor. No-nonsense? Ja, omdat de prijzen scherp zijn, geen geneuzel achter de komma. En we hebben heldere voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het inleveren van de auto. Met die gedachte is Autohopper landelijk opgericht!

Meer weten klik dan hier voor meer informatie!

ONZE COVID-19 maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf J.W. de Voogd zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×