0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Covid-19 update: Occasion kopen?

deel dit item

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

In deze vreemde tijd is het kopen van een andere auto wellicht wat lastig. Onze fysieke showroom is immers gesloten. Gelukkig hebben we ook nog een online showroom. Hierin kunt u ons aanbod bekijken. Indien er iets van uw gading bijstaat kunt u altijd contact met ons opnemen: wij bieden diverse oplossingen om u van dienst te zijn. 

Allereerst kunnen we de auto bij u langsbrengen zodat u hem uitgebreid kunt bekijken en een proefrit kunt maken. Uiteraard alles ‘corona-proof’!

Een tweede optie is dat we videobellen: wij lopen dan met onze telefoon langs de auto, laten uitgebreid het interieur etc. zien.

Na deze opties kunt u in de lock-down gebruik maken van een extra service: de 14 dagen met maximaal 500 km proef garantie. U kunt hier ook gebruik van maken zonder voorgaande opties.

Wat houdt deze service in?

U koopt de auto van uw keuze, u betaalt hem en wij zetten hem op uw naam.

Mocht hij binnen 14 dagen toch niet bevallen kunt u hem kosteloos omruilen mits u minder dan 500 km heeft gereden met de auto. Uiteraard zonder beschadigingen en in de staat waarin wij hem afgeleverd hebben.

U heeft de mogelijkheid om ofwel de auto om te ruilen of we gaan op zoek naar een auto die aan uw wensen voldoet via onze auto zoek service!

Wilt u hier meer informatie over of uitleg? Bel of mail gerust! 

word jij onze nieuwe collega?

ONZE COVID-19 maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf J.W. de Voogd zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×