0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Services

deel dit item

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

CarProf Services

Bij CarProf kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod van service en dienstverlening op het gebied van auto-onderhoud. CarProf monteurs worden continu bijgeschoold en onze garages beschikken over de meest moderne apparatuur zodat ieder probleem snel en op de juiste manier verholpen kan worden.

CarProf is een autobedrijf voor alle merken, dus u kunt met iedere auto bij ons terecht. Bovendien krijgt u bij iedere vorm van onderhoud 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties.

ONZE COVID-19 maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf J.W. de Voogd zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×