0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Airco check

deel dit item

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Airco onderhoud

Waarom uw airco controleren?

Net als de rest van de auto heeft ook uw airco regelmatig een reiniging en onderhoud nodig. Zo voorkomt u een mindere werking, hoge luchtvochtigheid, beslagen ramen, verhoogd brandstofverbruik, of zelfs storingen en reparaties. Heeft uw airco te weinig koelmiddel, dan kan uw aircopomp drooglopen en overmatig slijten. Met vaak hoge kosten als gevolg. Zonde! Daarnaast zijn luchtkanalen, roosters en filters een ideale broedplaats voor bacteriën en blijven stofdeeltjes achter. Dit zorgt voor een onhygiënisch klimaat, extra kans op last van allergieën en een nare geur in uw auto. Om dit alles te voorkomen raden wij u aan uw airco jaarlijks na te laten kijken.

Daarnaast kan u ook uw Airco bij ons laten bijvullen!

Wat voor airco onderhoud bieden wij?

U kunt kiezen voor een check, reiniging of onderhoud. Bij een:

  • Check weet u precies hoe goed uw airco werkt. We doen een visuele inspectie, controleren de bediening, checken het interieurfilter en voeren een temperatuurmeting uit.
  • Reiniging verwijderen we de bacteriën, gisten en schimmels.
  • Airco Onderhoudsbeurt reinigen we de airco en geven we daarbovenop een volledige bijvulling en recycling van het koelmiddel.


Maak snel een afspraak voor uw airco of vraag een prijs op via onderstaand contactformulier. Zo rijdt u elk seizoen comfortabel in een aangenaam en gezond klimaat in uw auto.

ONZE COVID-19 maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf J.W. de Voogd zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×