0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Auto onderhoud

deel dit item

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Auto Onderhoud bij CarProf

Regelmatig auto onderhoud is van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor een onderhoudsbeurt van uw auto in Vlissingen? De specialisten van CarProf JWdeVoogd in Vlissingen beschikken over de kennis. En het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren.

Wat doet CarProf JWdeVoogd bij een onderhoudsbeurt?

Het onderscheid tussen een grote beurt en een kleine beurt bestaat eigenlijk niet meer: de fabrikant van uw auto heeft namelijk precies voorgeschreven bij welke kilometerstanden wat voor onderhoud uitgevoerd moet worden. CarProf werkt met een actuele database waar deze voorschriften te vinden zijn. Zo wordt bijvoorbeeld aangeraden om elke 20.000 kilometer de interieurfilters te vervangen. Bij 120.000 kilometer kan de distributieriem aan de beurt zijn. De CarProf monteur controleert daarom eerst de kilometerstand uw auto. Wanneer duidelijk is wat er moet gebeuren, ontvangt u een offerte die uitvoerig besproken wordt. Pas daarna voert CarProf het onderhoud uit.

Beter onderhoud bij CarProf JwdeVoogd

CarProf gebruikt bij een onderhoudsbeurt uitsluitend A-merk onderdelen. Bovendien zijn de CarProf monteurs uitstekend opgeleid. Al het onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd en zonder sporen achter te laten in uw auto; stoel- en stuurhoes worden pas verwijderd bij afgifte van uw auto.

ONZE COVID-19 maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf J.W. de Voogd zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×