0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Diagnose

deel dit item

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Diagnose

Op zoek naar auto diagnose? Heeft u een auto storing en zoekt u een diagnosespecialist die het probleem kan verhelpen? De specialisten van CarProf beschikken over de kennis en de diagnose apparatuur om te bepalen waardoor de storing veroorzaakt wordt en hoe deze het beste verholpen kan worden.

Storingen, waarschuwingen en andere meldingen

Een moderne auto beschikt over een groot aantal elektrische systemen. Deze worden aangestuurd door een centrale computer. Dit maakt auto’s slimmer, maar ook complexer. Als uw auto een probleem heeft, kunnen er verschillende storingen en meldingen verschijnen. Als het om ruitenwisservloeistof gaat, is dat vanzelfsprekend eenvoudig om op te lossen. Bij een storing in het motormanagement is het echter verstandig om uw auto uit te laten lezen bij een CarProf diagnose specialist.

DE JUISTE DIAGNOSE BIJ CARPROF

De monteurs van CarProf worden regelmatig bijgeschoold. Ook obscure storingen zijn daarom geen probleem voor de specialisten van CarProf. Als het probleem gevonden is, wordt eerst een duidelijke offerte gemaakt. Met uw goedkeuring gaan we daarna aan de slag om de storing te verhelpen.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over diagnose of maakt u liever direct een afspraak? Neem contact op of maak direct een afspraak

ONZE COVID-19 maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf J.W. de Voogd zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×