0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Uitlaat vervangen

deel dit item

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Uitlaat vervangen bij CarProf
JWdevoogd

CarProf controleert uitlaat en katalysator

Wilt u uw uitlaat vervangen of wilt u de werking van uw katalysator of roetfilter laten controleren? De specialisten van CarProf hebben alles in huis om u van het juiste advies te voorzien.

Uitlaat, katalysator en roetfilter

De verbranding van het brandstofmengsel is niet volledig efficiënt. Er ontstaan daarom verbrandingsresten (uitlaatgassen) die af worden gevoerd via het uitlaatsysteem. Bij benzineauto’s worden deze gereinigd door de katalysator. In de katalysator stromen de gassen langs edelmetalen die een chemische reactie teweegbrengen. Op die manier worden de gassen omgezet in minder schadelijke stoffen. De uitstoot van dieselauto’s wordt gereinigd met behulp van een roetfilter.

Onderhoud van het uitlaatsysteem

Omdat het uitlaatsysteem veel te lijden heeft van water en extreem hete uitlaatgassen, kan er lekkage aan de pijp of schade aan de filters ontstaan. Dit heeft mogelijk gevolgen voor het milieu en het vermogen van de motor. In dat geval kan CarProf met een roetmeting, viergasmeting of een visuele inspectie bepalen waar het probleem zit.

Uitlaat reparatie bij CarProf

Ook het uitlaatsysteem is een complex onderdeel van uw auto. Een rammelend geluid kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een defecte katalysator of juist door een simpele bevestiging. Het is daarom van belang om goed advies in te winnen. Bij CarProf kunt u rekenen op vakmanschap en een heldere offerte, of het nu gaat om reparatie van uw oude uitlaat of het plaatsen van een nieuwe uitlaat.

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over het controleren van uw remmen of maakt u liever direct een afspraak? Neem direct contact met ons op of maak een werkplaatsafspraak.

ONZE COVID-19 maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf J.W. de Voogd zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×