0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Shortlease

Flexibiliteit is de nieuwe standaard voor elk bedrijf. Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven? Dan wordt shortleasen bij Autohopper erg interesssant. Als je kiest voor shortlease krijg je altijd een luxe uitgevoerde auto tegen een zeer scherp tarief. Je zit dus niet aan een vaste looptijd van minimaal 24 maanden vast en je hoeft geen hoge afkoopsom te betalen bij onverwachte veranderingen: na één maand kan je de auto gewoon weer bij ons inleveren, zonder boete.

Waarom kies je voor shortlease bij Autohopper de Voogd?
  • Flexibele contracten voor een breed assortiment auto’s en busjes
  • Dagelijks je contract opzeggen of wijzigen, zonde boete
  • Lease de allernieuwste auto’s en busjes
  • Lekker dicht in de buurt
Wat is shortlease?

Shortlease betekent letterlijk ‘kort leasen’. Maar wat is kort dan volgens ons? Shortlease zit bij ons precies tussen daghuur en lange-termijn leasen in. Lease je langer dan een maand, maar korter dan twee jaar een auto bij Autohopper de Voogd dan zien wij jou als shortlease klant. Je profiteert als shortleaser wel van de financiële voordelen van langer huren, maar je hoeft niet zo lang vast te zitten aan de auto. Je least namelijk per maand. Dat betekent dat je niet minstens twee jaar vooruit hoeft te kijken, maar dat je je mobiliteitsbehoefte op elk moment aan kan passen aan je actuele wensen. Na een maand kan je je contract gewoon opzeggen of veranderen, zonde boete te betalen. Met meer dan 100 vestigingen kan je bij ons overal terecht en hebben wij een groot en gevarieerd wagenpark. Op die manier voorkom je stilstand van je wagenpark, maar zit je ook nooit ongewild zonder auto of bus.

Onze tarieven zijn inclusief:
  • Allrisk verzekering & pechhulp
  • Vervangend vervoer binnen 24 uur
  • Reparatie, onderhoud en bandenslijtage
  • 3000 vrije kilometers per maand (tenzij anders overeen gekomen)

 

Dus heb je voor een project van 6 maanden een ruime station nodig? Dan lease je die voor 6 maanden. En kun je daarna weer prima uit de voeten met een compacte auto? Dan lever je die ruime station in voor een compacte auto. Gepaste mobiliteit op het juiste moment. Je betaalt alleen voor de periode dat je een auto of bus ook echt nodig hebt. Wij adviseren je ook graag over de fiscale voordelen van leasen, zoals de bijtelling. Zo hebben wij volledig elektrische auto’s in ons assortiment waarover je maar 4% bijtelling betaalt. Vertel ons wat je nodig hebt, dan komen wij met een oplossing!

Veelgestelde vragen over shortlease

Jazeker, ook als je privé wil shortleasen kan je bij ons terecht. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, als je kiest voor shortlease via Autohopper de Voogd sturen wij je gegevens niet door naar het BKR. Je sluit bij ons namelijk geen lening af, de auto blijft gewoon van ons.  

Nee, net als bij onze huurauto’s betaal je altijd een borg als je kiest voor shortlease. 

Qua prijs zit shortlease bij Autohopper de Voogd tussen daghuur en lange-termijn leasen in. Het is dus goedkoper dan per dag of week huren, maar als je langer dan 24 maanden wil huren wordt de prijs ook weer lager.

Ja, wij bieden ook volledig elektrische auto’s aan. 

Ja, of je nou een compacte, middenklasse of ruime (station) met automaat wil, wij hebben ‘m beschikbaar.  

We hebben geen speciale ZZP regeling. Wel zetten wij jou als klant op 1 en kijken we samen naar de ideale oplossing voor jou; qua prijs, looptijd en natuurlijk voorwaarden. 

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×