0118 - 47 06 66  |   Bedrijfsweg 4 - 4387 PD VLISSINGEN

Bedrijfswagen huren

Wil je zakelijk een bedrijfswagen huren? Autohopper de Voogd biedt eenvoudige en duidelijke oplossingen voor je wagenpark. Huur je bij ons zakelijk een bedrijfsauto of -busje, dan ben je verzekerd van een duidelijk contract met heldere prijsafspraken. Naast kosten- en risicobeheersing, heb je directe en korte lijnen met onze medewerkers. Wij kunnen snel schakelen op het gebied van eventuele wijzigende mobiliteitswensen, of het nu om een bestelbus of personenauto gaat!

Waarom een bedrijfswagen huren bij Autohopper de Voogd?

Wil je zakelijk een bedrijfswagen huren, dan verwacht je natuurlijk een net iets andere dienstverlening dan bij een particuliere klant. Bij Autohopper de Voogd doen we er alles aan om een auto exact naar jouw wensen voor je te regelen. Onze auto´s worden doorgaans al na 12 maanden vervangen, bij uitzondering na 18 maanden. Zo rijd je altijd in een representatieve, nette en schadevrije auto. Als je zakelijk je bedrijfsauto of busje huurt, zorgen wij ervoor dat op alle facturen duidelijk de fiscale waardes van het gehuurde object vermeld staan. Zo kom je nooit voor problemen met de fiscus over een eventuele bijtelling te staan. Heb je tijdens de looptijd van je contract vragen? Dan kun je altijd bij ons terecht.

  • Wij leveren de nieuwste bedrijfswagens, altijd luxe uitgevoerd
  • Wij zorgen ervoor dat je altijd (weer) snel op pad kunt
  • Wij leveren maatwerk en zijn altijd flexibel
  • Wij bieden messcherpe tarieven
Shortlease bakwagen of busje

Heb je voor langere tijd een bestelbus of bakwagen nodig? Dan kan shortlease uitkomst bieden! Shortlease is de voordelige middenweg tussen daghuur en lange termijn leasen. Huur je langer dan een maand, dan spreken we van shortlease. Weet je dus nog niet precies hoe lang je het busje nodig hebt? Onze shortlease contracten zijn na een maand dagelijks opzegbaar, zonder dat je een boete hoeft te betalen. Wil je je busje inruilen voor een groter of kleiner model? Ook dat is geen probleem, we passen het contract gewoon voor je aan. Wil je dat we een keer met je meedenken over jouw mobiliteitsprobleem? Vraag gewoon een offerte aan, dan nemen wij contact met je op om een (telefonische) afspraak in te plannen! 

Wij maken gebruik van cookies om je beleving op onze site te verbeteren. Hierdoor zijn we in staat om o.a. advertenties op basis van jouw persoonlijke interesses te tonen. Door te klikken op "Akkoord" ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie

×

Direct videobellen of chatten?

Klik op met één van onze onderstaande medewerkers voor een digitaal showroom bezoek of chat. Ze staan voor u klaar.

×